BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Γ. Λέντζας: Υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πατρών



Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πατρών θα προχωρήσει ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, με στόχο τη διαμόρφωση κοινών θέσεων σε αναπτυξιακά θέματα μέσα από μια ευρύτερη εκπαιδευτική, επιστημονική, ερευνητική και πολιτιστική συνεργασία.

Το μνημόνιο συνεργασίας προϋποθέτει μια σειρά κοινών δράσεων με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των Σχολών του Πανεπιστημίου με τις δομές και τις υπηρεσίες του Δήμου όπως την ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων για την προώθηση της επιχειρηματικότητας, τη μελέτη και εκτέλεση έργων και προγραμμάτων ανάπτυξης της περιοχής μέσω της σύναψης προγραμματικών συμβάσεων, τη διοργάνωση κοινών δράσεων εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος. Αυτές αφορούν, μεταξύ άλλων, τον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα της αγροτικής παραγωγής και του ευρύτερου αγροδιατροφικού τομέα, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, την οικολογία και την τεχνολογία.

Τα παραπάνω μπορούν να επιτευχθούν με τη διοργάνωση εξειδικευμένων προγραμμάτων επιμόρφωσης και κατάρτισης, την συνδιοργάνωση ημερίδων και συνεδρίων καθώς και την δυνατότητα πραγματοποίησης της Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου σε υπηρεσίες του Δήμου.

Επίσης η συνεργασία των δύο φορέων στοχεύει στην ενίσχυση της ελεύθερης πολιτιστικής και δημιουργικής έκφρασης των νέων, στην προβολή των κοινών δράσεων των δύο φορέων με δίκτυα του εξωτερικού, τη συνεργασία σε ερευνητικά προγράμματα, κ.α.








Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.