BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Πρωτοφανες περιστατικό με πυροβολισμούς για μια παρατήρηση στην παραλία Κουνουπέλι της Βουπρασίας


Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε  αργά το απόγευμα της Πέμπτης  5/9/2024 στο Κουνουπέλι της Βουπρασίας. Όταν ένας  άντρας σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να δέχθηκε παρατήρηση γιατί εκινείτο με το τζιπ του στην παραλία, ο οδηγός αφού τους επιτέθηκε φραστικά, άρχισε να πυροβολεί στον  αέρα με πιστόλι, αρχικά δίπλα στους πολίτες,  και έπειτα στο δάσος.

Σύμφωνα με  πληροφορίες  ο οδηγός του τζιπ φέρεται να πέρασε με το αυτοκίνητο του από την παραλία του Κουνουπελίου, και δύο παρέες λουόμενων που απολάμβαναν το μπάνιο τους εκεί την στιγμή, ενοχλήθηκαν από την κίνηση του άντρα με το τζιπ και του έκαναν παρατήρηση, τότε ο οδηγός του τζιπ  έβγαλε πιστόλι  και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό.

Οι πολίτες  κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία η οποία και έφτασε στο σημείο, οι αστυνομικοί την ώρα που είχαν εντοπίσει τους κάλυκες αλλά και το κινητό του δράστη  άρχισαν να ακούγονται δεκάδες πυροβολισμοί μέσα από το δάσος.

Οι αστυνομικοί  κινητοποιήθηκαν προς το δάσος και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο άνδρας συνελήφθη,  ενώ την Παρασκευή 6/9/2024 αναμένεται να οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό:

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου όπλων

Συνελήφθη, την Πέμπτη 5/9/2024  το βράδυ, σε περιοχή της Ανδραβίδας Κυλλήνης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σύμφωνα με καταγγελία, ενεπλάκη σε φραστικό επεισόδιο με ημεδαπό άνδρα, σε παραλία της Ανδραβίδας Κυλλήνης και προέβη σε τρεις άσκοπους πυροβολισμούς.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον τόπο του περιστατικού και στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν :
•    (1) πιστόλι
•    (1) γεμιστήρα
•    (41) φυσίγγια
•    (4) κάλυκες και
•    (1) κινητό τηλέφωνο.








Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.