BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Καπελέτου: Το νέο Δ.Σ. ξεκίνησε με όρεξη για προσφορά


Με μεγάλη όρεξη για δουλειά και προσφορά στην κοινότητα Καπελέτου, ξεκίνησε την δράση του το νέο Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Καπελέτου.

Από τις αρχαιρεσίες συγκεκριμένα που έγιναν πριν από λίγες ημέρες, το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου που εκλέχθηκε είναι το εξής:


Καστελιώτης Αθανάσιος: Πρόεδρος

Φωτόπουλος Αλέξιος: Αντιπρόεδρος
Γραμματσούλια-Φωτοπούλου Αγγελική: Γραμματέας
Βασιλικόπουλος Κωνσταντίνος: Ταμίας
Γεωργιτσόπουλος Γεώργιος: Μέλος

Μετά από 14 χρόνια λοιπόν, άλλαξε το Δ.Σ. του Συλλόγου, σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στο νήμα, με τις δυο παρατάξεις να είναι κοντά στον αριθμό ψηφοδελτίων και στο τέλος να υπερτερεί η νέα αρχή, με πρωτεργάτη τον Αθανάσιο Καστελιώτη, που κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος (άλλαξε σχεδόν όλο το συμβούλιο).

Πλέον έρχεται ένα Δ.Σ. που δίνει μια νέα πνοή, με όρεξη για προσφορά και πολλές ήδη δραστηριότητες σε μόλις λίγες ημέρες.

Σε μια από αυτές ο Αθανάσιος Καστελιώτης και το νέο Δ.Σ. κάλεσαν τον νεαρόκοσμο να δώσει χρώμα στην κοινότητα με τον Κώστα Διαμαντόπουλο να βοηθάει στην δράση.

Όπως δήλωσε ο νέος πρόεδρος Αθανάσιος Καστελιώτης, σκοπός όλων είναι να προχωρήσουν σε δράσεις που θα αναδείξουν την κοινότητα και θα βοηθήσουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της, αλλά και των επισκεπτών της.

Πέρα από τον καθαρισμό του χωριού και την παροχή βοήθειας με τρόφιμα σε οικογένειες που είχαν άμεσα ανάγκη, υπήρξε και μία πολύ όμορφη εκδήλωση για την Πρωτομαγιά. Συγκεκριμένα προσφέρθηκαν δωρεάν σουβλάκια στην πλατεία της κοινότητας, ενώ υπήρξε πολύ χορός και τραγούδι από τους κατοίκους της κοινότητας, αλλά και τους επισκέπτες της. Επίσης έχει προγραμματιστεί στις 26 Μαΐου εθελοντική αιμοδοσία στο κοινοτικό γραφείο, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις το επόμενο χρονικό διάστημα και ιδίως μέσα στο καλοκαίρι, όπου θα αυξηθεί και ο πληθυσμός της κοινότητας με την κάθοδο των ετεροδημοτών.











Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.