BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Τραγωδία στο Πλουτοχώρι – Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη

Νεκρή εντοπίστηκε λίγο μετά τις 8 το πρωι η γυναίκα που επέβαινε στο ταξί με τον σύζυγό της. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε περίπου 1,5 χλμ μακριά από το σημείο της παράσυρσης.

Η τραγική αυτή εξέλιξη έρχεται μετά την ολονύχτια αγωνιώδη αναζήτηση των Αστυνομικών και Πυροσβεστικών δυνάμεων στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, όπου οι ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα σε παραπόταμο του Αλφειού, με συνέπεια τα «φουσκωμένα» νερά να παρασύρουν ένα ταξί με δύο επιβαίνοντες.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 15 πυροσβέστες και πέντε οχήματα από την Π.Υ. Πύργου, το Π.Κ. Κρεστένων, το Π.Κ. Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης Ε.Μ.Α.Κ., και στη συνέχεια έφτασαν δύτες και πυροσβέστες «δασοκομάντος» για να προσεγγίσουν το ποτάμι και να εντοπίσουν τους αγνοούμενους.

Παράλληλα, τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ηλείας και του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων έδωσαν μάχη για να μην πλημμυρίσει η κατοικημένη ζώνη, κάτι που φαίνεται πως το κατάφεραν με τη δημιουργία ισχυρού αναχώματος.

Στο σημείο παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης, και ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Σάκης Μπαλιούκος.

Να σημειωθεί ότι παραμένει αγνοούμενος ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ο οποίος αναζητείται από τις δυνάμεις πυροσβεστών.











Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.