BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις»: «Ταξίδι για να με βρω…»

Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης νέων 20-35 ετών από το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις» σε Πύργο και Αμαλιάδα

Μια ομάδα νέων 20-35ετων θα ξεκινήσει μέσα στο 2024 αξιοποιώντας την τέχνη- τραγούδι, ζωγραφιά, κόμικ, φωτογραφία, ταινίες, λογοτεχνία- με στόχο την ανάδυση της πηγαίας δημιουργικότητας και αυθορμητισμού που ενισχύουν την πολύπλευρη ανάπτυξη του εαυτού μαζί με άλλους. «Από κάμπους και βουνά, από λίμνες και από δάση, έψαξα για να με βρω η καρδιά μου πριν γεράσει… να με βρω και να με χάσω, να με αλλάξω να μου μοιάσω, μόνο τότε θα ησυχάσω!!»

Γιατί «το παράδοξο είναι πως ο καθένας μας, στο βαθμό που είναι πρόθυμος να είναι ο εαυτός του, ανακαλύπτει πως δεν αλλάζει μόνο αυτός, αλλά και αυτοί με τους οποίους συνδέεται».(CarlRogers, 2006)

Οι ομάδες προσωπικής ανάπτυξης διαρκούν από 6-10 συναντήσεις με καθεμία από αυτές να διαρκεί 2ώρες μια φορά την εβδομάδα και πραγματοποιούνται Αμαλιάδα η Πύργο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μαζί με τις «Παρεμβάσεις» και προκειμένου να οργανώσει το Κέντρο αυτό το ταξίδι με το καλύτερο δυνατό τρόπο μπορείτε να δηλώνετε το ενδιαφέρον σας μέχρι 19 Ιανουαρίου 2024 στο τηλ. 2622029710

e-mail: keprilia@otenet.gr

facebook: KentroProlipsisParemvaseis

Πληροφορίες στη συντονίστρια της ομάδας και κοινωνική λειτουργό Διονυσία Γκομώλη











Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.