BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Νησίον: Δεν ψήφισα ποτέ υπέρ κάποιου. Πάντα ψηφίζω εναντίον κάποιου.

                                   

  Νικητές και νικημένοι.

Στο ρυθμό εκλογικών αποτελεσμάτων της επόμενης μέρα ήρθε η ώρα ο καθένας από τους υποψηφίους είτε αυτός ήταν είτε Δημοτικός και Τοπικός να αποδεχθούν το εκλογικό αποτέλεσμα και να προχωρήσουν αναλαμβάνοντας ο καθένας τον ρόλο που του έδωσε η ψήφος των πολιτών. Οι ηττημένοι κυρίως υποψήφιοι Πρόεδροι, Τοπικοί Σύμβουλοι, που δεν μπορούν με τίποτα να χωνέψουν ότι έμειναν εκτός, μετράνε και ξαναμετράνε σταυρούς, μετράνε αδελφοσύνες, φιλίες, κουμπαριές, και κόβουν τις καλημέρες στους συμπολίτες, θεωρώντας υπεύθυνους σε πολλές περιπτώσεις τους εκλεγμένους συναδέλφους τους από την ίδια παράταξη κάνοντας λόγο για <μη καθαρό παιχνίδι, συμμαχίες και μαγειρέματα>, να συμβιβαστούν με την ήττα, να κάνουν με γενναιότητα τον απολογισμό τους και την αυτοκριτική τους και να σταθούν με αξιοπρέπεια στις θέσεις της αντιπολίτευσης, και οι νικητές να κάνουν πράξη όλα όσα υποσχέθηκαν στην προεκλογική περίοδο.

Όπως αντιλαμβανόμαστε καθημερινά τα προβλήματα μας ποικίλουν:  Ύδρευση, χωρίς πόσιμο νερό, σε σημείο, ώστε εύλογα να μπορεί να χαρακτηριστεί επικίνδυνο για την υγεία, Αγροτικοί δρόμοι άκρως επικίνδυνοι σε πολλά σημεία χωρίς πρόσβαση στα χωράφια μας,  Μαντρότοιχος κοινότητας είναι ετοιμόρροπος , Καθαριότητα,  Περιουσιολόγιο, Φωτισμός.

Να δώσουν τα χέρια, να ενώσουν δυνάμεις, να συνεργαστούν γιατί δεν περισσεύει κανείς όταν αγαπάς τον τόπο σου, βλέποντας το δάσος και όχι το δέντρο γιατί δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για άλλο χαμένο χρόνο, να ανταποκριθούν στο ρόλο που τους εμπιστεύτηκαν οι πολίτες για να συνεισφέρουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και στην ανάπτυξη του τόπου μας. Κι έτσι και δούμε έργα, ίσως την επόμενη φορά να μην ψηφίσουμε εναντίον κάποιου, αλλά υπέρ κάποιου άλλου. Παρότι ακόμα δεν έχουν αναλάβει καθήκοντα, ο χρόνος τους ήδη ξεκίνησε. Η επόμενη μέρα είναι εδώ, οπότε ας προσέξουν καλά τι θα πράξουν από δω και εμπρός.
         



               NickTzemakos










« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.