BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Νησίον έργα: Στο δημόσιο απολογισμό Δημοτικής Αρχής Ανδραβίδας-Κυλλήνης από την 1/9/2019 μέχρι και σήμερα..

                     

«Τα έργα ανήκουν στους δημότες»

Τα έργα ανήκουν στους δημότες, οι δημοτικές αρχές έρχονται και παρέρχονται και είναι υποχρεωμένες να υπηρετούν τους δημότες. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά, συνεχίζουμε την προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας», τόνισε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης . 

 Ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που εκτελέστηκαν, εκτελούνται, ή που έχουν προγραμματιστεί σε όλο τον Δήμο, ο απολογισμός της δημοτικής αρχής Ανδραβίδας-Κυλλήνης από την 1/9/2019 μέχρι και σήμερα που παρουσιάστηκε έχει ως εξής:

Απολογισμός Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής  
 
    Νησί:  Έργα  2019-2023

– Τοιχίο αντιστήριξης στο Κοινοτικό Κατάστημα

– Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης και νέες συνδέσεις

– Χαλικοστρώσεις
                                                           
                                                     Ας δούμε λοιπόν τα έργα:                      
 
α) Τοιχίο αντιστήριξης στο Κοινοτικό Κατάστημα: Απομακρύνατε ένα τμήμα του μόνο (φώτο), Τη θα κάνετε για το άλλο τμήμα παραμένει επικίνδυνο και ετοιμόρροπο πάνω στο κεντρικό δρόμο και απειλεί τη δημόσια ασφάλεια όλων μας, Περί χρονοδιαγράμματος του έργου, αποκατάσταση μαντρότοιχου τη θα κάνετε!


Ύδρευση: Αντικατάσταση μόνο δικτύου, είναι ξεκάθαρό πια σε όλους μας το σοβαρό αυτό θέμα για Ποιοτικό Καθαρό Πόσιμο Νερό. Αδιαφορία την οποία πληρώνει ο ίδιος ο κόσμος, αφού με ευθύνη σας δεν έχουν όλοι οι κάτοικοι πρόσβαση σε αυτό. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι, ότι καλούνται να πληρώνουν λογαριασμούς ύδρευσης, και επιπλέον να επιβαρύνονται με οποιοδήποτε οικονομικό κόστος αγοράζοντας εμφιαλωμένα νερά!



















Αγροτικοί οδοποιία- χαλικοστρώσεις: Η Κοινότητα μας έχει την μεγαλύτερη έκταση γης περίπου 35.000 χιλ στρέμματα η μεγαλύτερη της βουπρασίας, και με αγροτική οδοποιία πολλών χιλιομέτρων, ακόμα και σήμερα εμείς περιμένουμε ποτέ θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκαταστάσεις των αγροτικών δρόμων, μελέτες που να προβλέπεται η διαμόρφωση του οδοστρώματος με χαλίκια, η διάνοιξη τριγωνικών τάφρων ΓΡΑΝΕΣ και η κατασκευή όπου χρειάζεται μικρών τεχνικών για την καλύτερη διευθέτηση και απορροή των ομβρίων υδάτων. Να ενισχύσουμε κύριοι υπεύθυνοι την ασφαλή προσβασιμότητα σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων. Το κλείσιμο μιας γούβας είναι κινήσεις εντυπωσιασμού, και όχι έργα.
 


















Αποτελεί ανυπέρβλητη αλήθεια πως η άσκηση της εξουσίας δείχνει το ποιος πραγματικά είναι κάποιος. Ενώ η εκλογές τελείωσαν, ας κάνουμε λοιπόν μια σύντομη ιστορική αναδρομή των έργων επί τον ενήμερών σας, του Δήμου του Προέδρου και των Συμβούλων  της Κοινότητας  του Νησίου.
Μέσω της ιστοσελίδας Nisi - Maliki Station μείνετε συντονισμένοι τις επόμενες ημέρες, ώστε να καταλήξουμε από κοινού σε ασφαλή αληθή συμπεράσματα.      






                        NickTzemakos  


               





« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.