BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Πύργος: Οι καταδικάστικές αποφάσεις και οι συλλήψεις τους περίμεναν


Δύο συλλήψεις ανδρών για καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμμούσαν, έγιναν εχθές, 5 Οκτωβρίου, στον Πύργο, με τους συλληφθέντες να έχουν καταδικαστεί σε σχεδόν δύο και τρία χρόνια φυλάκιση, αντίστοιχα.
Για τον πρώτο άνδρα, που συνελήφθη εχθές το πρωί, εκκρεμούσαν  τρεις καταδικαστικές αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και
οκτώ μηνών, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σχετικά με τον δεύτερο άνδρα, υπήρχε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών για ληστεία.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.:

Σύλληψη ημεδαπού για  καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού για  καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών για ληστεία.










Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.