BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Τα νέα Δημοτικά Συμβούλια σε όλους τους Δήμους της Ηλείας

Ρεπορταζ: Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr


Αγωνία επικρατεί στο σύνολο των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων ακόμα και στους τέσσερις Δήμους της Ηλείας που εξέλεξαν Δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή καθώς η καταμέτρηση των σταυρών δεν έχει ολοκληρωθεί στο 100% και σήμερα προβλέπεται η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την κατανομή των εδρών βάσει των ψηφισάντων και του αποτελέσματος σε κάθε περιοχή.

Βάσει των δεδομένων της σχετικής εγκυκλίου του ΥΠΕΣ παρουσιάζουμε με επιφύλαξη τις έδρες των επόμενων Δημοτικών Συμβουλίων στους 7 Δήμους της Ηλείας αλλά και των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων κάθε συνδυασμού με τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης που πρόκειται να τα στελεχώσουν και τα οποία θα εξαρτηθούν και θα οριστικοποιηθούν μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από το αρμόδιο Πρωτοδικειο.


ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Στο Δήμο Πύργου το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποτελείται από 29 Δημοτικούς Συμβούλους και συγκεκριμένα 2 από την ΔΕ Βώλακος, 2 από την ΔΕ Ιάρδανου, 22 από την ΔΕ Πύργου και 3 από την ΔΕ Ωλένης.

Το πώς ακριβώς θα διαμορφωθούν οι έδρες που θα λάβει κάθε συνδυασμός θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες με κυριότερο τα ποσοστά των συνδυασμών και τον αριθμό των ψηφισάντων.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από κάθε Δ.Ε. κάθε παράταξης που έλαβαν και τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης είναι:

Στην ΔΕ Βώλακος

Από την παράταξητου Τάκη ΑντωνακόπουλουΜπαλάσκας Ιωάννης, Ζεκυριάς Μιλτιάδης.

Από την παράταξη του Στάθη Καννή: Μπαγιώργου Κλωνάρη Ελένη, Καραμπίνης Θεόδωρος.

Από την παράταξη του Διονύση Μπέλτσου: Γκιόκας Ανδρέας.

Στην ΔΕ Ιάρδανου

Από την παράταξη του Τάκη Αντωνακόπουλου: Θανόπουλος Κωνσταντίνος (Πρόγκας), Νικολόπουλος Νικόλαος.

Από την παράταξη του Στάθη Καννή: Βέρροιος Γεώργιος, Παπουτσή Νταβέλη Μένια.

Από την παράταξη του Διονύση Μπέλτσου: Καζαζόπουλος Διονύσιος,Κανελλόπουλος Γρηγόριος.

Στη ΔΕ Πύργου

Οι επικρατέστεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι που θα εκλεγούν ανάλογα με το αποτέλεσμα του β’ γύρου είναι:

Με τον Στάθη Καννή οι: Παναγόπουλος Βασίλειος, Θεοδώρου Νικόλαος, Τζουανόπουλος Δημήτριος, Κυριαζής Νώντας, Αθανασόπουλος Λάκης, Κόρδας Θεόδωρος, Αλικάκη Τζανέτου Ρούλα, Φάμελος Βασίλειος, Κάρδαρης Γεώργιος, Λιακόπουλος Βασίλειος, Γαλανόπουλος Αλέκος, Παπαντωνόπουλος Γεώργιος, Μεσσαλάς Δημήτριος, Τσαμπρινός Αθανάσιος, Βάλαρης Δημήτριος.

Με τον Διονύση Μπέλτσο οι: Σκορδαλής Νικόλαος, Κουτσαντωνάκης Ιωάννης, Γαλανόπουλος Ανδρέας, Καντούνης Βασίλειος, Κοτσώνης Νικόλαος.

Με τον Τάκη Αντωνακόπουλο οι: Αργυρόπουλος Ιωάννης του Γεωργίου, Βαρελάς Ιωάννης, Αχτύπης Μαρίνης, Σφυρής Στάμος, Πλεμμένος Ιωάννης, Σπηλιωτόπουλος Ιωάννης, Λουμιώτη Βασιλική, Φραγκαντώνης Παναγιώτης (Πανανός),Παπαδημητρίου Ιωάννης, Πατσούρης Περικλής, Παπασωτηρίου Μενέλαος, Αργυρόπουλος Ιωάννης του Παναγιώτη, Δημόπουλος Χρήστος, Σκαρτσιάρης Πάνος, Κόκκαλης Αβραάμ.

Από τον συνδυασμό του Σπύρου Λιατσή ο Αυγερινός Λιατσής συγκέντρωσε τις περισσότερους ψήφους ενώ και από του Χρήστου Αθανάσουλα, η Ελένη Αθανάσουλα,  ο Χρήστος Γιάνναρος και ο Νίκος Κατσαρός.

Στη ΔΕ Ωλένης  

Με τον Τάκη Αντωνακοπούλο οι υποψήφιοι με τους περισσότερους σταυρούς είναιΚλείδερης Θεόδωρος, Μπαρτζάκος Επαμεινώνδας, Μπάλιου Παπαδοπούλου Μαρία.

Με τον Στάθη Καννή οι : Κωνσταντόπουλος Σπυρίδων, Κυριακόπουλος Ανδρέας, Μπίρμπας Κωνσταντίνος.

Με τον Διονύσιο Μπέλτσο οι: Σκούτας Γεώργιος, Σεϊντής Αγγελος.

Επίσης, με τον Χρήστο Αθανάσουλα έχει λάβει τους περισσότερους σταυρούς ο Αθανασόπουλος Ανδρέας.


ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης εκλέγονται 25 Δημοτικοί Σύμβουλοι, 17 από τον συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα, 7 από τον συνδυασμό του Βασίλη Τσιρίκου και ένας από τον συνδυασμό του Γιώργου Μοσχονά.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, στην Δ.Ε. Ανδραβίδας ο συνδυασμός Λέντζα θα πάρει 3 ίσως και τις 4 συνολικά έδρες και θα εκλέξει βάση των σταυρών που έλαβαν τουςΒαρβαρέσο Ιωάννη του Νίκου, Χαντζή Κωνσταντίνο του Γεωργίου, Γυφτοχρήστο Ιωάννη, Διατσέντα Φάνου. Σε περίπτωση που εκλέξει 3 την 4η θέση θα καταλάβει ο Γεώργιος Χατζηπανταζής της παράταξης Τσιρίκου ή η Ιωάννα Κακολύρη της παράταξης Μοσχονά.

Στην Δ.Ε. Βουπρασίας η παράταξη Λέντζα εκλέγει 8 ή 9 Δημοτικούς Συμβούλους και βάσει των ψήφων που έλαβαν είναι οι: Κακαλέτρη Γεωργία, Βαγγελάκος Παναγιώτης, Γιαννίτση Αλεξάνδρα, Σίνος Νικόλαος, Σάμαρης Χρήστος, Μπακογιάννης Κλεομένης, Σκλαβενίτης Γεώργιος, Σωτηροπουλου Βασω, Καραβούλιας Νικόλαος. Η παράταξη Τσιρίκου θα εκλέξει τους: Κουτσούκου Ζησιμοπούλου Διονυσία, Χατζής Παναγιώτης, και ενδεχομένως τους Σάμαρη Αλέξανδρο και Σκλαβενίτη Ηλία ενώ και η παραταξη Μοσχονά ίσως λάβει την έδρα με την Φωτεινή Τσιρίκου.

Οσον αφορά την ΔΕ Κάστρου Κυλλήνης ο Λέντζας εκλέγει τους: Ανυφαντή Πέτρο, Μπράβο Γεώργιος, Χαραλαμπόπουλο Ιωάννη ή Φίτσαλο Επαμεινώνδα και από την παράταξη Τσιρίκου ο Δημήτρης Λευκαδίτης.

Στην ΔΕ Λεχαινών από τον συνδυασμό Λέντζα εκλέγονται 3 Δημοτικοί σύμβουλοι: Κεκάτος Διονύσιος, Ρουμελιώτης Έκτωρ, Κατσάπης Θεόδωρος και από τον Τσιρίκο ο Παπανικολάου Νικόλαος.


ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ

Στο Δήμο Πηνειού το Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει 25 Δημοτικούς Συμβούλους, 15 από την παράταξη του νέου Δημάρχου Αλέξη Καστρινού, 9 από τον συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου και έναν από την Λαϊκή Συσπείρωση του Αλέξη Τσαουσάκη.

Στην ΔΕ Βαρθολομιού αν και δεν έχει ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση των σταυρών, από το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Πηνειού Αλέξη Καστρινού εκλέγονται 3 Δημοτικοί Σύμβουλοι και συγκεκριμένα οι: Ντούγκας Βασίλειος Νικόλαος, Τσερεμέ Αρετή, Θανόπουλος Ιωάννης  ή Μαρίνος Λεωνίδας ενώ από το συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου εκλέγονται 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι και συγκεκριμένα οι: Μαφρέδας Νικόλαος, Στεφανόπουλος Ευστάθιος, Τακουμάκης Ιωάννης, Αλεξόπουλος Ανδρέας.

Στη ΔΕ Γαστούνης ο Αλέξης Καστρινός εκλέγει 8 Δημοτικούς Συμβούλους και συγκεκριμένα τους: Κοντούλη Χρυσοβαλάντω Ειρήνη (Βάντα),  Χριστόπουλος Δημοσθένης, Κατσαλάς Φώτιος, Καλαρίτης Μιχαήλ, Λαγανόπουλος Δημήτριος, Θεοδωρακόπουλος Παναγιώτης, Διαμαντόπουλος Ανδρέας, Καμπάς Ιωάννης ενώ ο Ανδρέας Μαρίνος τους εξής τεσσερις: Βασιλόπουλος Δημήτριος, Μάλλιαρης Σίμων, Κολοκατίνης Γεώργιος, Μητσοπούλου-Τσιόγκα Μαρία. Η Λαική Συσπείρωση όπως όλα δείχνουν θα πάρει την έδρα της Γαστούνης με τον Θωμόπουλο Βίκτωρα.

Στην ΔΕ Τραγανού ο νέος Δήμαρχος εκλέγει 4 Δημοτικούς Συμβούλους -και εκτός απροόπτου καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση των σταυρών, τους: Γεωργόπουλος Διονύσιος, Θεοδωρόπουλος Νικόλαος, Σερέτης Νικόλαος, Χριστακόπουλος Παναγιώτης ενώ ο απερχόμενος Δήμαρχος τον Γεωργόπουλο Νίκο.


ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Στο Δήμο Ήλιδας το Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι 25μελές καθώς θα εκλεγούν 22 Δημοτικοί Σύμβουλοι στην ΔΕ Αμαλιάδας και 3 στην ΔΕ Πηνείας.

Οι υποψήφιοι με τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης στην ΔΕ Αμαλιάδας από την παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη είναι οι: Χριστοφόρου Ευάγγελος, Αστερής Ευγένιος, Λυμπέρης Ερνέστο, Γκρίλλας Σωτήριος, Ανδρικοπούλου Λαβαζού Κωνσταντίνα, Πολυζωγοπούλου Σοφία, Κολοβός Νικόλαος, Ντούκας Ιωάννης, Καραλής Βασίλειος, Τσακοπιάκος Νικόλαος, Κοτσαύτη Παπαζαφειροπούλου Αλεξάνδρα (Αλεξία), Γεωργόπουλος Αθανάσιος, Ντάνασης Χαράλαμπος, Παρασκεύοπουλος Γεώργιος, Πλανήτερου Μαρία, Γκουβίτσα Κλεονίκη, Πιτσούνης Νικόλαος, Θεοδωρακόπουλος Θεόδωρος.

Από τον συνδυασμό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου οι: Γεωργοπούλου Θεώνη, Παπαγιαννόπουλος Μάκης, Τσεριώνης Κωνσταντίνος, Γεωργουλής Αλέξανδρος, Νικολόπουλος Χρήστος, Ανδρουτσόπουλος Ανδρέας, Αθανασόπουλος Ιωάννης, Λαμπρινός Σπυρίδων, Ευσταθόπουλος Ηλίας, Κουτρουμπής Κωνσταντίνος, Καραπιπέρης Γεώργιος, Δέρβος Φώτιος, Κράλλης Γεώργιος, Τρικόγιας Κωνσταντίνος, Τουτούνης Ηλίας, Χριστοδουλοπούλου Μαγδαληνή, Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος, Μαρτζάκλη Θεώνη (Φανή).

Από την παράταξη του Ανδρέα Παπαδάκου οι: Κορτέση Αννα, Κότσιφας Διονύσιος, Τσαγρής Νικόλαος, Χριστόπουλος Ιωάννης, Βλάχος Γεώργιος, Νικολόπουλος Νικόλαος, Λιόσης Απόστολος.

Από την Λαική Συσπείρωση του Πολύδωρου Βησσαρίων οι: Λοχοβίτης Νικόλαος, Κολόσακα Μάρθα, Γάσπαρη Αγγελική.

Στην ΔΕ Πηνείας από την παράταξη Λυμπέρη οι: Παπαδόπουλος Βασίλειος, Ζάρρας Γεώργιος, Αντωνοπούλου (Αντωνακοπούλου) Μαρία, από του Χριστοδουλόπουλου οι: Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος, Ευσταθοπούλου Γεωργία, Γεωργούλιας Αθανάσιος, από του Ανδρέα Παπαδάκου οι: Κολοβού Παναγιώτα, Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος και από την Λαϊκή Συσπείρωση η Αποστολοπούλου Ηρώ.


ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

Στο Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων εκλέγονται 25 Δημοτικοί Σύμβουλοι, 15 από τον συνδυασμό του Δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου και 10 από την παράταξη Δημητρουλόπουλου.

Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση στο 100% , με κάθε επιφύλαξη, στην ΔΕ Αλιφείραςαπό τον Μπαλιούκο εκλέγονται δυο Δημοτικοί Σύμβουλοι και συγκεκριμένα οι Μικέλης Δημήτρης και Τσαρουχάς Κωνσταντίνος ενώ από τον συνδυασμό Δημητρουλόπουλου ο Νικολακόπουλος Παναγιώτης.

Στην ΔΕ Ανδρίτσαινας εκλέγεται ένας από κάθε παράταξη και συγκεκριμένα ο Γεωργακόπουλος Μιλτιάδης από την πλειοψηφία και ο Κωστόπουλος Αθανάσιος από την αντιπολίτευση.

Οσον αφορά την ΔΕ Σκιλλούντος, η νικητήρια παράταξη Μπαλιούκο παίρνει 12 έδρες και εκλέγει μέχρι στιγμής (δεν έχει ολοκληρωθεί η ενσωματωση των σταυρών) τους: Καρνάρο Αναστάσιο, Δάγκαρη Ιωάννης, Δρακόπουλο Κωνσταντίνο, Βασιλόπουλο Παναγιώτη, Κουσκουρή Αθανασία, Γριβάκη Παναγιώτη, Σκούφη Χρήστο, Ζαφειροπούλου Δήμητρα, Νανοπούλου Αντωνία (Τόνια), Δημητρακοπούλου Σταυρούλα (Βούλα), Αναστόπουλο Δημοσθένη, Κωνσταντάρα Κωνσταντίνο, Κοτταρά Νικόλαο. Από τον Τάκη Δημητρουλόπουλο εκλέγονται οι: Σπυρόπουλος Βασίλειος, Κουφωλιά Ελένη, Μαντζαράπης Κωνσταντίνος.


ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Στο Δήμο Ζαχάρως εκλέγονται 19 Δημοτικοί Σύμβουλοι ( 16 στην ΔΕ Ζαχάρως και 3 στη ΔΕ Φιγαλείας) ωστόσο ο αριθμός εκείνων που θα εκλεγούν θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του β’ γύρου.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης από κάθε δημοτική παράταξη και ενδέχεται να εκλεγούν είναι οι παρακάτω:

Στην ΔΕ Ζαχάρως από τον συνδυασμό του Κώστα Μητρόπουλο οι: Καψής Κωνσταντίνος, Τριγάζης Γεώργιος, Λώλος Θεόδωρος, Πλιάγκος Χρήστος, Αντωνοπούλου Μαρίνα, Μπάμης Ιωάννης, Λαλιώτης Αριστείδης, Κόσσυφας Δημήτριος, Τέρζης Ιωάννης, Κρέσπης Γεώργιος, Σκουτέρης Βασίλειος, Δρακόπουλος Γρηγόριος, Ζαχαροπούλου Νικολία, Κόσσυφας Ιωάννης Παναγιώτης, Τζάνε Ρέππα Βενετία ενώ από τον συνδυασμό του Τάσου Κάπου οι:

Θάνος Μιλτιάδης, Αδαμόπουλος Αντώνιος, Κατσάμπουλα Ολυμπία, Λαμπροπούλου Ειρήνη, Παναγόπουλος Παναγιώτης, Τζάμαλης Χρήστος, Κοντολέτας Δημήτριος, Αναστασόπουλος Κωνσταντίνος, Μπάδας Γεώργιος, Νιάρχος Μάριος, Παπαζαφείρη Κοσμίδου Χριστινα, Λαμπρόπουλος Ευάγγελος, Πανταζόπουλος Αθανάσιος, Βολτέας Παύλος, Μπαντές Παναγιώτης.

Επίσης από τον συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου Κώστα Αλεξανδρόπουλου οι: Αλεξανδρόπουλος Φώτιος, Καλογερόπουλος Φώτιος, Σκαλτσά Καλογεροπούλου Δήμητρα.

Στην ΔΕ Φιγαλείας από τον συνδυασμό Μητρόπουλου οι: Κουτσόπουλος Νικόλαος, Βάγιας Παναγιώτης, Γρηγορόπουλος Γρηγόριος. Από τον Τάσο Κάπο οι: Βλάχος Χρήστος, Μανώλης Ανδρέας, Παπαγιώργος Γεώργιος ενώ από τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο η Κόντου Μπηλιώνη Ακριβή (Βίκυ).


ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας εκλέγονται 25 Δημοτικοί Σύμβουλοι, 15 από την παράταξη του νέου Δημάρχου Άρη Παναγιωτόπουλου και 10 από τον συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου Γιώργου Γεωργιόπουλου.

Στην ΔΕ Αρχαίας Ολυμπίας στην οποία η ενσωμάτωση παραμένει στο 93,55%, ο Άρης Παναγιωτόπουλος εκλεγει 10 Δημοτικούς Συμβούλους και συγκεκριμένα τους: Παπαηλίου Σωτήριο, Αηδόνη Γεώργιο, Σοφιανό Κωνσταντίνο, Χρυσανθακόπουλο Αντώνιο, Ηλιοπούλου Αθηνά, Κατσίκα Δημοσθένη, Γκούβα Πέτρο, Κρέζο Γεώργιο, Τζούβαλη Κωνσταντίνο, Μουζή Αντώνιο, Μπενέτση Ανδρέα ενώ ο συνδυασμός Γεωργιόπουλου εκλέγει τους εξής πέντε: Σπηλιόπουλο Χαράλαμπο, Μαρούντα Νικόλαο, Μαντά Παναγιώτη, Κωσταριά Φώτιο, Δημητρόπουλο Δημήτρη.

Στην ΔΕ Λαμπείας εκλέγει από έναν Δημοτικό Σύμβουλο ο κάθε συνδυασμός και συγκεκριμένα τον Αρβανίτη Βασίλη ο Γεωργιοπουλος και τον Γαλύφα Γεώργιο ο Παναγιωτόπουλος.

Στην ΔΕ Λασιώνος ο απερχόμενος Δήμαρχος εκλέγει δυο Δημοτικούς Συμβούλους, τον Παναγόπουλο Λύσανδρο και την Θεοδώρα Μαρκοπούλου ενώ ο νέος Δήμαρχος τον Μπαντούνα Γεώργιο.

Στην ΔΕ Φολόης ο Αρης Παναγιωτόπουλος εκλέγει τους: Λινάρδο Γεώργιο, Αλεξανδρόπουλο Ιωάννη και Γιαννακόπουλο Πέτρο ενώ ο Γιώργος Γεωργιόπουλος τον Καρκούλια Νικόλαο και την Αντωνοπούλου Ροϊδούλα.

Την Λαϊκή Συσπείρωση θα εκπροσωπεί η επικεφαλής Τσίγκλα Ελένη.










Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.