BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στις φλόγες τρεις πολυκατοικίες στο Κίεβο μετά από νέο «γύρο» ρωσικών βομβαρδισμών




Ρωσικά πυρά έπληξαν σήμερα το πρωί τουλάχιστον δύο τομείς του Κιέβου όπου βρίσκονται κατοικίες, σύμφωνα με τις ουκρανικές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών· οι πρώτες πληροφορίες που έδωσαν κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο νεκρούς, την ώρα που οι μάχες γύρω από την ουκρανική πρωτεύουσα, την οποία επιδιώκει να περικυκλώσει ο ρωσικός στρατός, δεν σταματούν να κλιμακώνονται.

Εφιαλτικές ήταν οι πρώτες πρωινές ώρες σήμερα για τη δοκιμαζόμενη πόλη του Κιέβου. Εκρήξεις ακούγονταν απο πολύ νωρίς στην ουκρανική πρωτεύουσα και τουλάχιστον τρεις πολυκατοικίες χτυπήθηκαν από τους Ρώσους, με τους Ουκρανούς πυροσβέστες να δίνουν μάχη να περιορίσουν τις πυρκαγιές που ξέσπασαν.


Σύμφωνα με την Κρατική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης της Ουκρανίας, φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε δύο πολυκατοικίες 9 και 16 ορόφων στη δυτική συνοικία Σβιατοσίν του Κιέβου. Στις 05:36 οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες στο εννιαόροφο κτίριο. Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δύο άτομα εντοπίστηκαν νεκρά στη 16οροφη πολυκατοικία, και 35 άτομα συνολικά διασώθηκαν από το φλεγόμενο κτίριο.



Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτιά και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, φωτιά και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα φωτιά και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, φωτιά και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, φωτιά και εξωτερικοί χώροι
+6














Πηγή


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.