BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Πύργος: Οι πρώτες εικόνες από την παράσταση του "Δούρειου Ίππου" με τον Παύλο Χαϊκάλη





Στο σανίδι του θεάτρου Απόλλων στον Πύργο ανέβηκε ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης. Μετά την πρόσφατη επιστροφή του στα πάτρια εδάφη και το Κατάκολο, δέχθηκε να βοηθήσει την ομάδα τέχνης “Δούρειος Ίππος” σε πρόβλημα που προέκυψε με τον πρόεδρο και πρωταγωνιστή της παράστασης Βασίλη Αγγελόπουλο, που ανεβαίνει το Σάββατο 5 Μαρτίου. “Η μακαρίτισσα μητέρα της Κυρίας” του Ζωρζ Φεϋντό” σε μετάφραση Σταμάτη Μπαντουνα και σκηνοθεσία Παρασκευά Παπαπετροπουλου, είναι το έργο με το οποίο ο “Δούρειος Ίππος” επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Λόγοι υγείας ανάγκασαν τον Βασίλη Αγγελόπουλο να αποχωρήσει από την παράσταση και η ομάδα τέχνης προχώρησε σε αντικατάστασή του. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του κ. Αγγελόπουλου, θα ερμηνεύσει ο Παύλος Χαϊκάλης, που βρίσκεται ήδη σε εντατικές πρόβες με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της παράστασης την Παναγιώτα Ιωάννου τον Νίκο Καραμάνη και την Νάνσυ Συντέτου.

Πλέον η θεατρική ομάδα ολοκληρώνει τις τελευταίες πρόβες και πραγματοποιήθηκε και η φωτογράφιση, από το Λάμπρο Τσακριλή.

Δείτε λοιπόν τις πρώτες εικόνες από την ομάδα τέχνης "Δούρειος Ίππος" και τον Παύλο Χαϊκάλη, επί σκηνής...

























Πηγή




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.