BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πολύ ισχυρή έκρηξη στο Κίεβο – Υπάρχει ελπίδα για συμβιβασμό» λέει ο Λαβρόφ – Όλες οι εξελίξεις




Μαίνονται οι μάχες στην Ουκρανία, με τον Κίεβο να αναφέρει πως στην περιοχή της Οδησσού αναφέρονται βομβαρδισμοί στα παράλια από ρωσικά πολεμικά, αλλά καμιά απόπειρα απόβασης ως τώρα, ενώ σήμερα αναμένεται να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις των δύο χωρών. 
Σε μήνυμά του ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι προειδοποίησε ότι θα χρειαστεί χρόνος ωσότου να ικανοποιηθούν οι αξιώσεις του Κιέβου, ενώ συνεχίζονται σήμερα οι διαπραγματεύσεις Κιέβου – Μόσχας.


Παράλληλα, διαρκές είναι το σφυροκόπημα των ρωσικών δυνάμεων στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ουκρανίας ενώ διανύουμε την 21ή ημέρα ρωσικής εισβολής.


Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις: 
Πολύ ισχυρή έκρηξη στο Κίεβο
Ισχυρότατη έκρηξη κοντά στο κέντρο του Κιέβου σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους. Η έκρηξη σημειώθηκε και την ώρα που ήταν στον αέρα η απεσταλμένη της ΕΡΤ, Ευτυχία Πενταράκη.

Το πρωί, ακόμη μια πολυκατοικία στο Κίεβο έγινε στόχος επίθεσης. Εικόνες που «ανέβασαν» στο telegram οι ουκρανικές αρχές δείχνουν 12ώροφη πολυκατοικία στο Κίεβο να έχει πληγεί, ενώ βίντεο από την πρωτεύουσα της Ουκρανίας καταγράφουν τις στιγμές μετά τις εκρήξεις με καπνούς να υψώνονται στον ουρανό και σειρήνες να ηχούν παντού.

Την ίδια ώρα σφοδρές μάχες γίνονται στα περίχωρα του Κιέβου σε δάσος, με πυροβολισμούς και εκρήξεις.














Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.