BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Α2 – Μεταγραφές: Στα Λεχαινά ο Τσαντίλης, στη Βαρβάσαινα ο Τσάμπρας, στο Γεράκι οι Σταυρούλιας και Μπουγονικολός!



Το μεταγραφικό παράθυρο του Φεβρουαρίου, αυτό που άφησε η ΕΠΟ ανοιχτό προκειμένου να μην μείνουν ανενεργοί οι ερασιτέχνες παίκτες επειδή τα πρωταθλήματα είναι μικρής διάρκειας, εκμεταλλεύεται όπως είναι φυσικό και η Α2 κατηγορία της ΕΠΣΗ.
Έτσι χθες τελευταία ώρα των μεταγραφών, ο Γιώργος Τσαντίλης,έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τον Αλφειό Επιταλίου και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηλειακό Λεχαινών, προκειμένου να τον βοηθήσει να ανέβει στην Α1 κατηγορία, σε αυτά τα έξι παιχνίδια που έχουν απομείνει, επιστρέφοντας ύστερα από πάρα πολλά χρόνια στα Λεχαινά. Με τα οποία έχει αγωνιστεί και στη Δ’ εθνική, ενώ τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν σε αγώνα μπαράζ Αχιλλέας Νεοχωρίου – Ηλειακός Λεχαινών: 1 – 3 στο γήπεδο Τραγανού.


Ο έμπειρος εξτρέμ, αποτελεί μια δυνατή μεταγραφή για την ομάδα του Νίκου Μπακάλη, καθώς είναι πολλά χρόνια τώρα ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στην Α1 Κατηγορία. Την ίδια ώρα, ο «ουραγός» της Α2 Εθνικός Γερακίου έκανε εντυπωσιακές κινήσεις, στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία. Έτσι απέκτησε από τον Αστέρα Αμαλιάδας που έμειναν ελεύθεροι, τους έμπειρους: Σωτήρη Σταυρούλια και Νίκο Μπουγονικολό!

Ενώ από τον Ολυμπιακό Σαβαλίων πήρε τους: Άγγελο Ζώντο (έμεινε ελεύθερος) και Παντελή Κολτσίδα (επίσης ελεύθερος), καθώς και τον Χρήστο Κούντουρα από τη Νίκη Τραγανού! Τέλος ο έμπειρος γκολκίπερ της Θύελλας Καταραχίου, Γιάννης Τσάμπρας, θα συνεχίσει στον Ατρόμητο Βαρβάσαινας.

Το μεγάλο μεταγραφικό «κόλπο» πήγε να κάνει όμως και ο Κένταυρος Σωστίου, με την απόκτηση του Σάββα Νικολόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αλφειό.


Ωστόσο, επειδή είχε εκδώσει δελτίο στη γερμανική Ελάς Μονάχου, η μεταγραφή του θεωρείται διεθνής και επειδή έχει παρέλθει η 31η Ιανουαρίου, δεν υπάρχει ανοιχτό tms για να ολοκληρωθεί από την ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να απορριφθεί.














Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.