BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Σε κατάσταση ετοιμότητας θέτει τις πυρηνικές δυνάμεις ο Πούτιν – Ρώσοι και Ουκρανοί συμφώνησαν σε διαπραγματεύσεις στη Λευκορωσία – Live οι εξελίξεις



Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα η η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Το Κίεβο παραμένει υπό τον έλεγχο της Ουκρανίας, παρά τη σφοδρή πολιορκία.
Τεράστιες εκρήξεις φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό πολύ κοντά στην ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο νωρίς την Κυριακή, καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν να αντιστέκονται έναντι των ρωσικών δυνάμεων να καταλάβουν την πρωτεύουσα.


Νωρίτερα σήμερα, Ρωσία και Ουκρανία συμφώνησαν σε διαπραγματεύσεις σε Λευκορωσικό έδαφος ενώ , λόγω των «απειλών» των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ ο Πούτιν διέταξε τον υπουργό Εθνικής άμυνας της χώρας του να έχουν τα πυρηνικά όπλα τους σε θέση μάχης.


Περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία από την έναρξη της επίθεσης της Ρωσίας την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες του CNNi. Ουρές σχηματίζονται στις συνοριακές διαβάσεις προς Πολωνίας και Ουγγαρία.

Ευρωπαϊκή Ένωση, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Ιαπωνία και Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσα ότι αποκλείουν ορισμένες ρωσικές τράπεζες από το SWIFT, βγάζοντας τη Ρωσία και τη βιομηχανική της παραγωγή εκτός διεθνούς χρημτοπιστωτικού συστήματος.











Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.