BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Λάρισα: Το ματωμένο πανί στην είσοδο του Δημαρχείου



«Τρίτη 22/3, ώρα 19:00. Κεντρική πλατεία. Ας βγούμε έξω για όλους και για όλα. Όχι άλλη ανευθυνότητα σε αυτή τη χώρα. Φτάνει. Για τα παιδιά μας. Για τις ζωές μας. Για τον πολιτισμό μας. Με ένα κάτασπρο πανί»…
Αυτό ήταν το κάλεσμα που απευθύνθηκε από μία μερίδα Λαρισαίων πολιτών που ευαισθητοποιήθηκαν από το θάνατο του 22χρονου Νίκου και βρέθηκαν κάτω από βροχή σήμερα στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Εκεί άπλωσαν το ματωμένο πανί, αλλά και λίγα τούβλα από τον τόπο που ο άτυχος νέος άφησε τόσο άδικα τη ζωή του και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο, έβαλαν το πανί στην είσοδό καταδεικνύοντας ότι και ο δήμος έχει ευθύνη που δεν έκανε το οτιδήποτε για το συγκεκριμένο σπίτι και στη συνέχεια δημιούργησαν το όνομα «ΝΙΚΟΣ» με αναμμένα κεριά.

Μάλιστα επισήμαναν: «Πόσο θλιβερό είναι να υπάρχει δίπλα από έναν ολοκαίνουργιο δρόμο που κόστισε εκατομμύρια ευρώ ένα παμπάλαιο κτήριο που έφτασε να κοστίζει μια ζωή. Όσο ξαφνικό και αν ήταν το γεγονός στην πραγματικότητα χτιζόταν με κάθε μέρα μη μέριμνας που περνούσε».












Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.