BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Αχέρων Καναλακίου – ΠΑΟ Βάρδας 1-1: Έχασε… την ευκαιρία!




Χωρίς νικητή  έληξε η χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο Καναλακίου ‘’Φραξιάς’’ ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Αχέρων και τον ΠΑΟ Βάρδας, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Νίκου(Άρτας), να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.
Ένα σκορ,  που έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, αδικεί τον ΠΑΟΒ, ο οποίος ιδίως στην επανάληψη, έκανε πολύ καλή εμφάνιση, και άξιζε τη νίκη με την οποία θα έμενε ζωντανός… στην υπόθεση παραμονή στην Γ΄ εθνική!


Οι «πράσινοι» είναι πλέον στο -6 από την 7η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά και να παραμείνει στην κατηγορία!


Η εικόνα του ματς:

Στο 10ο λεπτό είχαμε πέναλτι «εφεύρεση» εις βάρος του  ΠΑΟΒ από τον διαιτητή Νίκου από την Άρτα, για χέρι του Περικλή Πολίτη, ο οποίος σε σέντρα παίκτη των γηπεδούχων από δεξιά, αμαρκάριστος προσπάθησε να κοντρολάρει στο δεύτερο δοκάρι και ο ρέφερι είδε πως η μπάλα βρήκε σε απλωμένο χέρι.




Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βασιλειάδης και έκανε το 1-0. Ο ΠΑΟΒ συνήλθε γρήγορα και στο 20΄ σουτ του Λαθύρη απέκρουσε ο Βλάχος στην αριστερή του γωνία. Δευτερόλεπτα μετά ο Κουλούρης μπήκε από δεξιά, έστρωσε στον Πυρρή που με δυνατό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Στο 42΄ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΒ όταν από βαθιά μπαλιά, ο Κουλούρης μπήκε στην περιοχή από αριστερά και πλάσαρε πάνω στον Βλάχο. Στο 45΄ σουτ του Εμβραΐζογλου, λίγο μέσα από την περιοχή μπλόκαρε εύκολα ο Τσεκούρας, στην τελευταία φάση του α΄ ημιχρόνου.

Στο β΄ ημίχρονο από το 50΄ και μετά ο ΠΑΟΒ πήρε τα ηνία του αγώνα κι έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ. Στο 52΄ σέντρα του Μπίσα από δεξιά ο Πυρρής από κοντά δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά όπως θα ήθελε και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 57΄ απευθείας φάουλ του Μαυρόπουλου, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Βλάχου. Στο 64΄ σουτ του Βέρμπη έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε τον Τσεκούρα.

Στο 69΄ τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΒ, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Πολίτη, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Πυρρή, αυτός έκανε την κεφαλιά πάσα προς το άλλο δοκάρι, όπου εκεί ο Νικολακόπουλος αμαρκάριστος από πολύ κοντά δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα! Στο 71΄ απευθείας φάουλ του Μπίσα πέρασε λίγο άουτ και στο 80΄ νέα μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΒ. Ο Πυρρής εκτέλεσε μακρινό φάουλ κι έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπίσα, που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε πάνω στον Βλάχο.

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ(Βαγγέλης Τζιάρρας): ΒΛΑΧΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΟΓΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ(73’ ΡΟΒΙΝΑΣ), ΖΔΡΑΒΟΣ, ΕΜΒΡΑΙΖΟΓΛΟΥ(65΄ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ), ΠΟΤΣΗΣ, ΝΤΑΝΤΙΔΗΣ(44’ ΠΟΤΣΗΣ), ΒΕΡΜΠΗΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ(Χρήστος Παρασκευόπουλος): ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΟΣΗΣ(84’  ΤΣΙΡΙΚΟΣ), ΛΑΘΥΡΗΣ(66’ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΥΡΡΗΣ(80’ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΜΠΙΣΑ.












Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.