BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Νησίον: Πρόσκληση σε Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Συμβουλίου.

                      


  Ημέρα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, και ώρα 18:00 μμ., θα συνεδρίαζε  σε δημόσια τακτική  το Συμβούλιο  στο κοινοτικό γραφείο, ύστερα από την αρ.13826 19-11-2021 πρόσκληση του προέδρου του, που δημοσιεύθηκε και επιδόθηκε νόμιμα στα μέλη του Τ. Συμβουλίου. Ενημερωτικά, είναι το δεύτερο (2) Τοπικό  Συμβούλιο  που έχει συγκληθεί από το  Σεπτέμβριο 2019 ως και σήμερα.

Η Τακτική Συνεδρίαση συνήλθε τελικά  μετά από εξ αναβολής την Παρασκευή στις 27/11/ 2021.


                           


  Θέματα που συζητήθηκαν: Τεχνικό Πρόγραμμα, Όμβρια Ύδατα, Περιουσιολόγιο, Αγροτική Οδοποιία, Δ. Σχολείο. 

  Αυτό που μας μετέφεραν τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, πέρα από την αγωνία και τον προβληματισμό, για το τι μέλλει γενέσθαι με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα, είναι ότι μετά από δύο χρόνια, περίπου διοίκησης, και ενώ έχουν θίξει μια σειρά από τα ανωτέρω προβλήματα,  και στο βαθμό που έπρεπε να τα θίξουν, τα προβλήματα θα συνεχίζουν να παραμένουν άλυτα, υποσχόμενος βέβαια ο πρόεδρος λόγω τις σοβαρότητας των θεμάτων τα οποία χρονίζουν, ότι άμεσα θα τα διαβιβάσει στον δήμαρχο αποσπάσματα των πρακτικών του συμβουλίου, όπου περιλαμβάνεται κάθε απόφαση του συμβουλίου χωριστά,  προώθηση στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. 

  Μετά από το πέρα της συνεδρίασης, με τις ανάλογες πιέσεις από τους Συμβούλους πού δέχθηκε, και από το (ιστοσελίδα) του Συλλόγου, ο πρόεδρος αποφάσισε ότι κάθε μηνά τουλάχιστον υποχρεωτικά θα γίνεται συμβούλιο. Συνεδριάσεις  πιθανώς χρήσιμες για την ίδιο, σίγουρα όμως ωφέλιμες για τα χωριό μας και τους οικισμούς, θα εξασφάλιζαν πιστεύομαι  και την δημιουργία κλίματος συνεργασίας και σύμπνοιας, στοιχείων απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία του κοινοτικού συμβουλίου.

Ελπίζουμε οι αποφάσεις να εφαρμοστούν!!




                               Με  τιμή
                      
                       Τσίληρας  Νικόλαος

               ο  Αντιπρόεδρος Δ Σ  Συλλόγου
  











Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.