BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Προφυλακίστηκαν τρεις για την αρπαγή του διευθυντή Γυμνασίου



Το δρόμο προς τη φυλακή «έδειξαν» ανακριτής και εισαγγελέας σε τρεις από τους έντεκα κατηγορούμενους για την αρπαγή του διευθυντή Γυμνασίου του Αιγινίου Πιερίας
Το δρόμο προς τη φυλακή «έδειξαν» ανακριτής και εισαγγελέας σε τρεις από τους έντεκα κατηγορούμενους για την αρπαγή του διευθυντή Γυμνασίου του Αιγινίου Πιερίας. Οι υπόλοιποι οκτώ αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και, κατά περίπτωση, με χρηματική εγγυοδοσία. Και οι τρεις προφυλακισθέντες είναι άνδρες, ένας 66χρονος και δύο 41 ετών.

Οι έντεκα κατηγορούμενοι, μέλη της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», άρχισαν να μετάγονται από το πρωί τμηματικά, και ανά ομάδες, στον ανακριτή Κατερίνης, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το πρωτοφανές επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής, όταν πέρασαν χειροπέδες στον διευθυντή την ώρα που εκείνος προσερχόταν στο σχολείο και δια της βίας τον οδήγησαν στο κοντινό αστυνομικό τμήμα όπου τελικώς συνελήφθησαν.

Στις απολογίες τους φαίνεται πως αρνήθηκαν τις εις βάρος τους αποδιδόμενες πράξεις τις οποίες χαρακτήρισαν «ψευδείς και κατασκευασμένες». Διαφώνησαν δε, με την κακουργηματική δίωξη της αρπαγής από κοινού, με την οποία βαρύνονται όλοι, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε ούτε σχεδιασμός, ούτε τέλεση της πράξης, από τη στιγμή που -όπως είπαν- οδήγησαν τον παθόντα στο αστυνομικό τμήμα.











Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.