BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Επιτάλιο: Απανθρακώθηκε 72χρονος άνδρας

                                                  


Τραγικό τέλος βρήκε ένας 72χρονος άνδρας τα ξημερώματα της Παρασκευής, από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι στο οποίο διέμενε στη περιοχή του Επιταλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 72χρονος Αλβανικής καταγωγής διέμενε μόνιμα τα τελευταία χρόνια μαζί με την σύζυγο  του, τα παιδιά και τα εγγόνια του στην περιοχή, σε μία μονοκατοικία επί του κεντρικού δρόμου που οδηγεί από το κέντρο του χωριού στην Ε.Ο. Πύργου Κυπαρισσίας. Στη 1:00 περίπου τα ξημερώματα και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες  το σπίτι στο οποίο διέμενε ο 72χρονος άνδρας τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα ο άτυχος ηλικιωμένος να βρει τραγικό θάνατο.


Τραγική φιγούρα η σύζυγος του θύματος, που εκείνη την ώρα απουσίαζε από το σπίτι καθώς βρισκόταν στην εργασία της.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η φωτιά ξεκίνησε από σόμπα την οποία είχε ανάψει ο άτυχος άνδρας προκειμένου να ζεσταθεί, ενώ άμεσα επεκτάθηκε στον χώρο της μονοκατοικίας με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εντός αυτής ο άτυχος 72χρονος.


Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου με επικεφαλής τον διοικητή της Π.Υ. Πύργου Γιώργο Κωνσταντακόπουλο, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες της αστυνομίας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη Μάνδαλο.















Πηγή


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.