BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Εμβολιασμένοι και Ανεμβολίαστοι οι διχασμένοι της ενημέρωσης




Στην χώρα των θαυμάτων, που άνθισε ο μεγαλύτερος πολιτισμός του πνεύματος και της γνώσης. Στην χώρα που είναι μήτρα των επιστημών, της φιλοσοφίας  και της ιατρικής επιστήμης. Σε αυτή την χώρα βλέπουμε μια δράση που προκαλεί αντίδραση για επιστημονικά επιτεύγματα, εμβόλια.

Μια δράση – αντίδραση που θα μας θυμίζει σε λίγο εκείνο τον γλωσσικό διχασμό του μεσοπολέμου και όχι μόνο που μετατράπηκε σε πολιτικό ζήτημα. Αφορμή αυτών των γραμμών υπήρξε μια τυχαία συζήτηση με φίλο ιατρό υπεύθυνο των εμβολιασμών . Ήταν τόσο κατατοπιστικός και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα  ανέλυσε  όλα τα εμβολιαστικά ζητήματα, τόσο πριν αλλά και μετά τον εμβολιασμό. Κάτι που δεν έχω ακούσει στα τηλεπαραθυρα των ειδικών επί παντός επιστητού δημοσιογράφων αλλά και των ειδικών.

Μιλώντας για τις παρενέργειες και που οφείλονται έδωσε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις ώστε να πειστεί και ο πιο δύσπιστος, καθώς επίσης και για την μετά εμβολιασμό ανίχνευση αντισωμάτων  ώστε να είναι βέβαιος ο εμβολιασμένος  ότι έχει την απαιτουμένη ανοσία. Αναρωτήθηκα λοιπόν τι πιο απλό και κατανοητό να κυκλοφορούσε σε φυλλάδιο, με μια τέτοια απλή και κατανοητή ενημέρωση, που θα έπαιρναν όλοι οι Έλληνες ώστε να γνωρίζουν σωστά και έγκυρα τι πρέπει να πράξουν πριν και μετά τον εμβολιασμό τους. Θα είχαμε αποφύγει τον σκεπτικισμό που δημιουργούν και γιγαντώνουν οι ενέργειες των κρατικών λειτουργών με την ελλιπή ενημέρωση και εκβιαστική τους τακτική.

Επιδιώκοντας  άκριτα να οδηγήσουν σε τραγωδίες οικογένειες  αφαιρώντας τους το εισόδημα επιβίωσης επί πλέον διχάζοντας τον λαό με απρόβλεπτες συνέπειες χωρίς ιδιαίτερο λόγο και χωρίς την επιτυχία του  πολυπόθητου τείχους  ανοσίας.  Γιατί οι κρατούντες  απερίσκεπτα θέλουν να αναγάγουν ένα υγειονομικό πρόβλημα σε πολιτικό με πολλές παρενέργειες πολιτικές και για τους ιδίους αλλά περισσότερο για τον λαό που τον σέρνουν στην αντίδραση και τον οδηγούν χωρίς λόγο στην φτώχεια και την ασιτία με τις εκβιαστικές τους τακτικές της υποχρεωτικότητας.

Δυστυχώς κύριοι του πολιτικού συστήματος οι λαοί δεν κυβερνώνται εκβιαζόμενοι ούτε μπορεί να επιτευχτεί το επιδιωκόμενο μέσα από επιβολές,όσοι το επιχείρησαν απέτυχαν. Ένας όμως  απλός επιστήμονας ιατρός με την σαφήνεια του έδωσε απαντήσεις  τεκμηριωμένες για τον εμβολιασμό που δεν χωρούσαν αμφισβήτηση. Έδωσε απαντήσεις που μόνο ένας κακόπιστος θα μπορούσε να αμφισβητήσει . Προβληματιστείτε που δίνετε τα λεφτά του λαού για ενημέρωση όχι μόνο για τον επείγοντα εμβολιασμό αλλά για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον λαό και την χώρα για  ενημέρωσή του.

Η δημοκρατία δεν είναι υποχρεωτικότητα ούτε εκβιασμός είναι διάλογος με τεκμήρια και πειθώ με αντιπαράθεση αντιθέτων απόψεων για ελεύθερη επιλογή, κάντε το: «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».

Επικοινωνήστε με τον λαό με απλό και σαφή τρόπο για σοβαρά ζητήματα με ειλικρίνεια και αλήθεια χωρίς γωνίες και σκιές, όπως ο απλός φίλος γιατρός και θα έχετε αποτέλεσμα.

Στην πατρίδα που γέννησε την δημοκρατία και τον Ιπποκράτη δεν χωράνε εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι αλλά ενημερωμένοι δημοκρατικά πολίτες που πράττουν ανάλογα με ελευθερία.

*Ο Γιώργος Σταματόπουλος είναι Πολιτισμολόγος / Πτυχιούχος Ανθρωπιστικών Σπουδών












Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.