BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας: Έτοιμο το ισόγειο με το νέο Αναγνωστήριο και την δανειστική βιβλιοθήκη



Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας- Πρεμιέρα συναντήσεων ξανά αύριο με την Λέσχη βιβλίων

Το Δ.Σ του σωματείου Π.Β.Α βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη, στους φίλους και στους συνεργάτες της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας,  ότι το νέο Αναγνωστήριο – στο ισόγειο του κτηρίου.- είναι πλέον έτοιμο στη διάθεση των μελών, των φίλων και των συνεργατών της Βιβλιοθήκης και έτοιμο να φιλοξενήσει δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Η αίθουσα του ισογείου στεγάζει εκτός από το Αναγνωστήριο, το τμήμα Η/Υ και τη δανειστική Βιβλιοθήκη, καθότι έχουν μεταφερθεί στο ισόγειο το παιδικό τμήμα και το τμήμα της λογοτεχνίας, ελληνικής και ξένης. Μετά από αρκετό καιρό, πολύ κόπο και προσπάθεια που έγινε εν μέσω κορονοϊού, η Βιβλιοθηκη της Αμαλιάδας θα είναι ξανά παρούσα στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου με έναν νέο ανακαινισμένο χώρο.

Ως εκ τούτου την Τετάρτη, 26-05-2021,ώρα 7μμ, το Δ.Σ της Βιβλιοθήκης, περιμένει  τα μέλη και τους φίλους του,  στη «Λέσχη Βιβλίων Αμαλιάδας», για το σχολιασμό του βιβλίου του Θ.Π. Τάσιου “5 Μαθήματα Ζωής”, τηρουμένων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.












Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.